pand-slijterij-post.jpg
Slijterij Post is een begrip in Kampen. Het is de oudste slijterij van de mooie Hanzestad. De winkel in de Geerstraat 33 bestaat al sinds 1882. Dat betekent niet dat het er stoffig is. Integendeel! Iedere dag zijn we bezig met ons zeer uitgebreide en mooie assortiment. Denk aan exclusief gedestilleerde dranken (whisky, rum, likeur, grappa, cognac, jenever en korenwijn).

Slijter Mark Uijt de boogaardt staat bekend om zijn kennis en know-how van deze produkten. Zijn passie zie je terug in de winkel: zo staan er zo'n 600 soorten whisky!

Ook als het gaat om speciaalbier, likeuren, wijn en port is er een grote keus. We kiezen alle produkten zelf. De slijterij is namelijk volledig zelfstandig. Daardoor kunnen we voortdurend bezig zijn om voor u als klant de beste produkten tegen een scherpe prijs-/kwaliteitverhouding aan te bieden. En dat niet alleen: als speciaalzaak adviseren we u ook graag. Niet alleen over de drank, maar ook bijvoorbeeld over de combinatie met een gerecht of diner. Adviezen op maat dus! Waar inmiddels al veel mensen op de winkelvloer om vragen. Want Mark heeft niet alleen al zijn slijtersdiploma's, maar ook alle koksdiploma's! Hij heeft jarenlang op hoog niveau gekookt! Ons motto is leef-proef-geniet!

En heeft u een feest(je) en wilt u de -bij ons door u uitgezochte- drank geleverd krijgen op lokatie? Ook daarvoor kunt u contact met ons opnemen! Wij zijn flexibel, helpen u graag met de plannen en bezorgen in overleg met u de drank bij u thuis of op de feestlokatie!